Ποιοτική διαμονή στη Ρόδο

Το ξενοδοχείο μας στη Ρόδο προσφέρει εξαιρετική διαμονή, την οποία σίγουρα θα απολαύσετε. Το Γαλαξίας παρέχει ποιοτική φιλοξενία με εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, συγκρινόμενο με εκατοντάδες ξενοδοχεία της Ρόδου. Ισως προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής στη Ρόδο. Θα είμαστε ευτυχείς να σας δούμε ανάμεσα στους ικανοποιημένους πελάτες μας που μας επισκέπτονται συχνότατα.

Ελέγξτε τις προσφορές μας από τον online μηχανισμό κρατήσεων! Κατά τη διάρκεια του έτους μπορείτε να βρείτε ειδικές τιμές ειδικά αν σκοπεύετε να μας επισκεφθείτε για μεγάλο διάστημα.

Στο ξενοδοχείο Γαλαξίας το πρωινό είναι προαιρετικό. Περιλαμβάνει πολλές επιλογές. Ο πελάτης δημιουργεί το δικό του πρωινό γεύμα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Καθορίζει την ημέρα και την ώρα που το επιθυμεί. Μπορεί να σερβιριστεί στον κήπο ή ακόμα και στο δωμάτιο χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ένα φρέσκο και υγιεινό πρωινό γεύμα, φτιαγμένο για εσάς προσωπικά, ελαφρύ ή χορταστικό, διαφορετικό κάθε ημέρα, στην καλύτερη δυνατή τιμή, μη επιβαρύνοντας καθημερινά και άσκοπα την τιμή του δωματίου.

Σε κάθε περίπτωση, από Μάιο μέχρι Οκτώβριο, προσφέρουμε νεσκαφέ / τσάι στο χώρο της υποδοχής, από 08:00 - 21:00, χωρίς χρέωση.

Οικονομικό Δωμάτιο

1 ημίδιπλο κρεβάτι (1.10μ Χ 2.00μ), wc με ντουσιέρα, τηλεόραση, internet, τηλέφωνο, κουζίνα, παράθυρο. Δεν είναι δυνατό να προστεθεί επιπλέον κρεβάτι.

Standard Δωμάτιο

2 κρεβάτια μονά ή 1 διπλό (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα), wc με ντουσιέρα, τηλεόραση, ψυγείο, internet, τηλέφωνο, μπαλκόνι. Δυνατότητα προσθήκης 3ου κρεβατιού με προσθετο κόστος.

Σουίτα

Δείτε φωτογραφίες από τις Σουίτες μας.