Διαμονη Ροδος Ξενοδοχειο Γαλαξίας | Ροδος ξενοδοχεια
Online Booking
Κάντε Κράτηση Εδώ

Ποιοτική διαμονή στη Ρόδο

Το ξενοδοχείο μας στη Ρόδο προσφέρει εξαιρετική διαμονή, την οποία σίγουρα θα απολαύσετε. Το Γαλαξίας παρέχει ποιοτική φιλοξενία με εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, συγκρινόμενο με εκατοντάδες ξενοδοχεία της Ρόδου. Ισως προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής στη Ρόδο. Θα είμαστε ευτυχείς να σας δούμε ανάμεσα στους ικανοποιημένους πελάτες μας που μας επισκέπτονται συχνότατα.

Ελέγξτε τις προσφορές μας από τον online μηχανισμό κρατήσεων! Κατά τη διάρκεια του έτους μπορείτε να βρείτε ειδικές τιμές ειδικά αν σκοπεύετε να μας επισκεφθείτε για μεγάλο διάστημα.

Στο ξενοδοχείο Galaxias το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στις Τυπικές μας Τιμές, στις Standard Rates. Ενώ είναι πάντοτε προαιρετικό, και με extra χρέωση, σε όλες τις Μη Επιστρέψιμες τιμές (Non Refundable Rates) και στις Ειδικές Προσφορές (Special Offers). Είναι ένα από τα αγαπημένα καθημερινά μας τελετουργικά. Είναι προτεραιότητά μας να παρέχουμε εξατομικευμένο πρωινό γεύμα στους καλεσμένους μας, ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες και το γούστο τους. Θέλουμε να ξεκινούν την ημέρα τους σωστά! Γι 'αυτό παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν τι θέλουν να συμπεριλάβουν το πρωινό τους, καθώς και την ώρα και τη θέση που το επιθυμούν: Στο Cafe μας, στον κήπο ή ακόμα και στο δωμάτιό τους. Εμείς, από την πλευρά μας, εγγυώμαστε ότι το πρωινό θα είναι φρέσκο, υγιεινό και - αν το επιθυμούν - διαφορετικό κάθε μέρα. Και πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Halki Lodge: Αξέχαστες διακοπές στο νησί της Χάλκης