Τοποθεσία στο κέντρο της Ρόδου - Ξενοδοχείο Γαλαξίας στην Ρόδο, Χώρα
Online Booking
Κάντε Κράτηση Εδώ

Τοποθεσία στο κέντρο της Ρόδου

Το ξενοδοχείο Γαλαξίας βρίσκεται σε κομβική θέση στην πόλη της Ρόδου.

Σε ένα εμπορικό δρόμο της πόλης με τράπεζες, cafe, διάφορα καταστήματα, μεγάλα super markets κλπ

Είναι κοντά στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, στη Μεσαιωνική Πόλη και στην Αρχαία Ακρόπολη, στο Αρχαίο Στάδιο Διαγόρας και στον Ναό του Αρχαίου Θεού Απόλλωνα. Στα πιο σημαντικά ιστορικά σημεία της πόλης της Ρόδου.

Η θέση είναι κατάλληλη για εκείνους που θέλουν να επισκεφθούν αυτά τα αξιοθέατα. Ακόμα και με τα πόδια.

Επίσης για εκείνους που χρησιμοποιούν αυτοκίνητο ή μηχανή και θέλουν να κινούνται εύκολα, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε εμπορικό δρόμο μέσα στην πόλη.

Από το Γαλαξίας  μπορεί κανείς να κινηθεί εύκολα προς τους 2 οδικούς άξονες του νησιού : 1. τη λεωφόρο Λίνδου/Νότιας Ρόδου και 2. τη λεωφόρο Αεροδρομίου/Καμείρου.

Αν και το Γαλαξίας βρίσκεται σε εμπορικό δρόμο της πόλης, μπορεί κανείς να παρκάρει εύκολα, είτε πάνω στο δρόμο έξω και κοντά στο ξενοδοχείο, είτε στο κοντινό μεγάλο και ελεύθερο parking στα 50 περίπου μέτρα.

Επίσης η θέση είναι κατάλληλη γι' αυτούς που δεν τους αρέσει να ενοχλούνται από τη μουσική νυχτερινών κέντρων, bars /cafe.

Οι λάτρεις της κολύμβησης μπορούν να επισκεφθούν όλες τις καλύτερες και διασημότερες παραλίες του νησιού, μέσω της στάσης λεωφορείου που βρίσκεται σε απόσταση περπατήματος περίπου 5 λεπτών. Κρυστάλλινα νερά σε παραλίες για όλα τα γούστα : Αμμώδεις, βραχώδεις, με βότσαλα, ήσυχες, δημοφιλείς, ατμοσφαιρικές. Με bars, cafe, εστιατόρια μουσική. Καλλιθέα, Φαληράκι, Αντονυ Κουιν, Τραγανού, Τσαμπίκα, Αγάθη, Λίνδος και πολλές ακόμα.

Το λεωφορείο πόλεως περνάει έξω από το ξενοδοχείο, στα 30 μ περίπου.

Γρήγορη μετακίνηση με ταξί προς σχεδόν οποιοδήποτε σημείο της πόλης με 5-6 ευρώ. Σταθμός taxi στα 100μ περίπου.

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας και ταξιδέψτε στη Ρόδο!

 

Αποστάσεις

 Κράτησηγια τις καλύτερες τιμές και αποκλειστικά προνόμια

Αποστάσεις

Γαλαξίας, ξενοδοχειο Ροδος, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! Το ξενοδοχείο μας στην Ρόδο βρίσκεται σε τέτοια τοποθεσία που σας δίνει την δυνατότητα να φτάσετε παντού από εδώ, ακόμα και με τα πόδια. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορείτε να περπατήσετε στην παραλία Ζέφυρος σε περίπου 20 λεπτά και στην παλιά μεσαιωνική πόλη σε περίπου 15 λεπτά.

Διακοπές στην Ρόδο

Ρόδος διακοπές: Μια εμπειρία που ο καθένας πρέπει να ζήσει. Ο εκτυφλωτικός ήλιος, οι υπέροχες παραλίες, η μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, καθώς και πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα θα σας κάνουν να περάσετε φανταστικές διακοπές.

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Ρόδο

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του ξενοδοχείου Galaxias City Hotel στη Ρόδο διατίθενται σε εξαιρετικές τιμές και είναι άριστης ποιότητας. Η Ρόδος έχει πολλά καταλύματα για να μείνετε. Το ξενοδοχείο μας στη Ρόδο διαθέτει όμορφα ενοικιαζόμενα δωμάτια σε πολύ καλές τιμές σε σύγκριση με πολλά άλλα ξενοδοχεια του νησιού.
  • Χώρα
  • Ρόδος

Halki Lodge: Αξέχαστες διακοπές στο νησί της Χάλκης